The sims 2

Download het fantastische spel The Sims 2

Als u zich afvraagt, The Sims 2 is een prima vervolg en een geweldig spel in zijn eigen recht, en het is een aanrader voor zowat iedereen. Voor sommige, vooral de fans die zich hebben genoten van de eerste game van de open-ended gameplay, die is alle informatie over het beheersen van het leven van de autonome weinig mensen de computer, dit is alles wat echt moet worden gezegd. Maar gezien het feit dat De Sims 2 is het vervolg op wat zegt de meest succesvolle computerspel ooit (en dat is zelfs niet te tellen zijn vele expansie verpakkingen), de nieuwe game bijna lijkt een slachtoffer van zijn eigen succes. Ja, het voegt veel nieuwe functies die het spel dat was zo populair in het originele spel, maar niet drastisch vernieuwen is. Het bevat ook tal van mogelijkheden om mee te spelen, maar het lijkt alsof het zou kunnen hebben gebruikt nog meer inhoud. Dan weer, je kan gewoon zeggen dat EA en Maxis maken dat het spel heeft ruimte om te groeien met de toekomstige updates - en er is niet te ontkennen dat De Sims 2's toevoegingen geven toegewijde fans van de serie veel dingen te doen.

U kunt een aangepaste gezin, zelfs als alles wat je wilt is een stelletje nerds.

In de meest elementaire voorwaarden, The Sims 2, zoals The Sims voor het, kunt u een of meer "sims" - autonome personages met verschillende persoonlijkheden en behoeften. Je maakt dan een virtuele huishouden van een of meer sims (je krijgt om te beslissen of ze kamergenoten, echtgenoten of ouders) en verplaats ze naar een huis en een omgeving die als prebuilt of gebouwd vanaf nul. Je Sims interactie met elkaar en met hun buren, kinderen het huis verlaten voor school elke dag, en volwassenen die werkzaam zijn hoofd voor het werk om geld te verdienen een leven in een van een aantal verschillende loopbaantrajecten. Echter, de opvolger heeft een aantal nieuwe opties, waaronder een versterkte buurt editor waarmee je invoer aangepaste steden uit Maxis eigen SimCity 4, als je dat spel ge´nstalleerd. Plus, er zijn uitgebreide gebouw opties die u laten bouwen van een veel groter huis.

Maar de belangrijkste toevoegingen in de nieuwe game zijn waarschijnlijk de verbeteringen aangebracht in de sims en de manieren waarop zij handelen. Hoewel zij nog specifieke persoonlijkheid soorten bepaald door hun horoscopen en individuele kenmerken, zoals netheid, niceness en speelsheid (die u kunt nog steeds aanpassen aan uw smaak), Sims hebben nu een aantal opmerkelijke nieuwe features (waarvan sommige zijn belangrijker dan andere) , zoals herinneringen, aangepaste schijn, genetica, veroudering, en de nieuwe aspiratie / angst systeem. Herinneringen worden gegenereerd door belangrijke gebeurtenissen die zich voordoen in sims leven, zoals trouwen, met een kind, of die een geliefde pass weg. Herinneringen van invloed op uw sims toekomstige gedrag (hoewel niet in grote mate), en ze kunnen ook worden gebruikt voor het bouwen van een aangepaste omgeving met zijn eigen achtergrond verhaal en fotoalbum als u zo geneigd, hoewel ze niet toevoegen veel meer aan de elementaire spel.

Het vervolg ook verbeterde uitstraling editing tools waarmee je je Sims' kleding, kapsel en haarkleur, en ook laten u veel aanpassingen aan hun gezicht functies. Vreemd genoeg, de editor niet laat u uw Sims' hoogte of hun build (na het maken van hun "normale" of "vet"), maar zij, samen met de "body shop" nut, moet laten de meeste spelers in principe opnieuw maken welke tekens ze willen van hun favoriete televisieprogramma's of films.

Nerd familie genetica op het werk. Ouders geven hun eigenschappen aan hun kinderen in De Sims 2.

Het uiterlijk redactie hand in hand gaan met de genetica, die de mogelijkheden voor het maken van een familie van sims en bouwt deze verder uit, maar wat krijg je van deze nieuwe functie is volledig afhankelijk van wat u gestoken. In wezen is dit nieuwe systeem kun sims genetische informatie doorgeven aan hun kinderen. Bij het aanmaken van een nieuwe familie, kunt u het spel willekeurig genereren die familie de kinderen op basis van de ouders op de uitstraling en persoonlijkheid (en kunt u verder bewerken van het kind uiterlijk en persoonlijkheid echter u wilt, als u dat liever hebt). Afhankelijk van uw voorkeuren, je vindt jezelf speelt met de genetica systeem op andere manieren. Je zou kunnen proberen om zorgvuldig opnieuw creŰren van een real-life paar of familie om te zien wat voor soort genetica ze doorgeven. Of u kan gooien sommige uitheemse DNA in de stamboom te zien wat er gebeurt, zoals The Sims 2 ook kunt u vreemdelingen uit de ruimte die u kunt trouwen voor de mens, als dat is wat drijft uw boot.

Nog belangrijker, sims hun familiebanden (ervan uitgaande dat u geen dramatische familie squabbles), dus als je besluit om echt ouderwets en bouwen van een uitgebreide clan, kunt u beginnen met een zorgvuldig ontworpen familie of een groep van families, laat ze trouwen, en laat hen zijn kinderen. U kunt dan zien hoe de kinderen opgroeien en verhuizen in hun eigen gebouwen. En aangezien sims nog steeds zelfstandig en gaan over hun leven, ook zonder toezicht, kunt u verwachten later ontvangt bezoek van uitrustend grootouders (of mooching kleinkinderen, afhankelijk van wie de huishoudelijke u besluiten om de controle). Nogmaals, als herinneringen, dit zijn functies die zullen onthullen hun beloningen met de extra tijd en inspanning die u kiest uit te geven voor hen.

De SIMS 2 kun je gratis downloaden met Frostwire. Download nu Frostwire in het Nederlands om vervolgens Sims 2 te downloaden!

The Sims 2

The Sims 2 downloaden